AVG-Wet | Privacy verklaring

U heeft het de afgelopen tijd misschien wel in het nieuws gehoord: AVG, de nieuwe wet voor gegevensbescherming. Deze Europese wet, die op 25 mei in werking treedt, schrijft voor hoe bedrijven, met persoonsgegevens en privacy van hun klanten hoort om te gaan. Ook wij hebben onze privacy verklaring herschreven om uw privacyrechten nog meer te beschermen.

We hechten veel waarde aan uw privacy en communicatie en wil er dan ook voor zorgen dat u op de hoogte bent over dit onderwerp. U kunt erop vertrouwen dat we uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Via onderstaande link kunt u de vernieuwde privacyverklaring bekijken.

Privacyverklaring MOVO-Zaden B.V.

We gaan ervan uit dat u akkoord gaat met onze vernieuwde privacyverklaring.

Wilt u de informatieve nieuwsbrieven van ons ontvangen meld u dan hier aan. U kunt u op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken.

Met vriendelijke groet,

MOVO-Zaden B.V.

  • Opiniestuk: De 1 oktober regel schiet zijn doel voorbij!

    Lees hier een opiniestuk, over de zogenaamde “1 oktober regel”​ voor het telen van vanggewassen in de maisteelt, geschreven door…

  • CATALOGUS 2019

    Onze nieuwe catalogus voor 2019 is beschikbaar. Klik hier voor de catalogus.

  • Happy Plant +, de verbeterde Happy Plant!

    Happy Plant is verbeterd! Waar Happy Plant vorig seizoen nog ‘gewoon’ een meststofcoating was, hebben we er nu een biostimulant…